tiistai 3. helmikuuta 2015

HAASTE: Ilahduta bloggaajakaveria

Emonen Tipulassa-blogista on aloittanut hauskan haasteen, johon Milla "Kun taivaalta sataa valkoisia hiutaleita" -blogista minut haastoi. Kiitos Millalle siitä!

Haastan mukaan Mari a:n Mari A:n kirjablogista sekä Satun Satun luetut-blogista. Näissä blogeissa kirjoitetaan kirjoista mukaansatempaavasti ja kiinnostavasti. Kirjamaku on myös monipuolinen, joten lukuinspiraatiota löytyy monenlaisiin hetkiin. Ohjeet osallistumiseen löytyvät alta. Toivottavasti innostutte lähtemään mukaan!

Säännöt ovat yksinkertaiset:

- Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat (päätät itse määrän). Jos haluat, ylläolevaa kuvaa saa vapaasti käyttää postauksessa!
- Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. Ilahduttaa voit myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä!
- Voit tottakai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevaa bloggaajakaveria, mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa uusia kirjoittajia. :)

6 kommenttia:

 1. Oi, tässäpä mukava yllätys! Kiitos haasteesta, ja kehuista myös! :D

  VastaaPoista
 2. Kiva, kun otit haasteen vastaan! Loma tuli vähän tähän väliin sotkemaan, joten ilahdutan sinua parin viikon päästä jollain mukavalla :)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Takaisin taas. Laitatko minulle sähköpostissa (osoitteeseen kuntaivaaltasataa@gmail.com) osoitetietosi, niin muistan sinua haasteen vastaanottamisesta pienellä yllätyksellä :)

   Milla

   Poista
  2. Kiitokset ihanasta ilahduttamisesta tämän haasteen myötä sinulle, Milla :)

   Poista